Informatie voor jouVrije tijd & ontmoeting

Hieronder vind je informatie en doorverwijzingen naar onze partners terug.

Leuke extra's

Ontdek hier een aantal leuke linken en organisaties en laat je verrassen.
Mini moeite. Mini impact. Mini prijs.

Mic Mac Minuscule

Voor stijl- en milieubewuste ouders die fan zijn van hip, tweedehands en ecologisch nieuw, maar geen zin of tijd hebben om zelf alles bij elkaar te snuisteren, is er nu: Mic Mac Minuscule, de geboortelijst met herbruikte, faire én gepimpte kinderspullen.

Hoe werkt het? 

  • Tijdens een afspraak (typisch op 4 - 5 maanden zwangerschap, maar meld je zo vroeg mogelijk aan) stelt de Mic Mac Madam uit jouw regio samen met jou de lijst op van spulletjes die je nodig hebt voor je nieuwbakken baby. 
  • Je Mic Mac Madam start achter de schermen de arbeidsintensieve zoektocht naar jouw gekozen spullen, op basis van jouw stijl. Daarbij screenen we op basis van kwaliteitsfiches per product op properheid, kwaliteit en veiligheid. 
  • Baby bijna in zicht? Alle spulletjes staan netjes op tijd (4 weken voor je uitgerekende datum) voor jou klaar.
  • Deel de link naar jouw cadeaulijst met je familie en vrienden en laat hen eenvoudigweg online een geschenkje uitkiezen. 
  • Is je baby uit zijn eerste kledingmaat gegroeid? Gebruik je je park niet meer? Kortom, niet meer in gebruik en dus: in de weg? Een tip: hou alles in mooie staat en Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.

Interesse? Neem dan snel een kijkje om de site.