Onze activiteiten

Hier vind je een per Huis van het Kind een overzicht van de geplande activiteiten terug.

Dag van de Buitengewone Kanjer

Essen
Zaterdag 10 juni 2023
9u30-16u00
De Schamhoeve

Wat kan je verwachten?

Kinderen en jongeren met een fysieke of mentale beperking kunnen zich tijdens deze dag helemaal uitleven op een dag vol activiteiten. Een uitdagende locatie, een prikkelend thema en een grote groep enthousiaste vrijwilligers zijn de ingrediënten die van deze dag een groot succes maken. Van 09.30 tot 16.00 uur kunnen de kinderen samen met hun begeleider allerlei leuke activiteiten doen. Van een ritje met de ezel of aangespannen kar tot een snellere rondrit op de quad of tractor. Ook voor de kinderen die het liever wat rustig aan doen zijn er voldoende activiteiten voorzien. Het thema dit jaar is muziek.

Niemand hoeft lunch of drinken mee te brengen, want  een picknick wordt voorzien. Ook een lekkere pannenkoek met chocomelk staat op het menu. Met alle medewerkers kan er nadien nog worden bijgepraat met een hapje en een drankje. 

Vrijwilligers gezocht!

Om iedereen de dag van hun leven te kunnen bezorgen, heeft elke kanjer een begeleider nodig. Gemiddeld zijn er een 40-tal inschrijvingen, dus kunnen we jouw helpende hand zeker gebruiken! Je opgeven als vrijwilliger kan tot 6 mei via deze link.

Meer info?