Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Weerbaarheidstraining Rots & Water

2022/12/06

Terug

ROTS & WATER is een weerbaarheidstraining die vertrekt vanuit fysieke actie en interactie. Uit het hoofd, in je lijf! 
Je ontwikkelt kracht én rust, in verbinding met jezelf en anderen.

De training staat open voor kinderen van 6 tot 12 jaar voor wie het nuttig is hun weerbaarheid te trainen bv. in het kader van agressiebeheersing, impulscontrole, fysieke en mentale weerbaarheid of omgaan met pesten. Er wordt bewust met een kleine groep gewerkt.

De training is een initiatief van Groeilicht en MAAK! in samenwerking met het Huis van het Kind Stabroek en wordt gegeven door Veerle en Heleen, 2 pedagogen die gediplomeerde en ervaren Rots & Watertrainers zijn.

De training gaat door op 8 dinsdagen van 16 tot 17.30u in de turnzaal van gemeentelijke basisschool de Rekke te Hoevenen. Concrete data zijn 6, 13 en 20 december 2022 en 10, 17, 24 en 31 januari en 7 februari 2023.

Dit is een aanbod binnen de terugbetaalde EersteLijnsPsychologische Zorg (ELPZ). Dankzij deze regeling kan de ganse training worden aangeboden voor €20, op voorwaarde dat de aansluiting van het kind bij een ziekenfonds in orde is en dat er de voorbije 12 maanden nog geen gebruik werd gemaakt van ELPZ, noch individueel, noch in groep.

Meer info vind je op de activiteitenpagina.

Inschrijven kan via deze link.