Nieuws

Op deze pagina informeren we je graag over het laatste nieuws uit onze Huizen van het Kind.

Wat te doen met oud speelgoed? Breng ze binnen in de Kringwinkel!

2023/10/30

Heb jij speelgoed liggen waar je kinderen te oud voor zijn geworden? Knuffels, puzzels, spelletjes, enz. die op zolder stof zitten te verzamelen?

Terug

Huis van het Kind Wuustwezel en Kringwinkel De Cirkel bundelen opnieuw hun krachten, na de afgelopen inzamelactie van boeken in mei. De feestdagen komen alweer dichterbij en we beseffen dat niet ieder gezin over de financiële middelen beschikt om splinternieuwe cadeaus te kopen voor hun kinderen. Heb jij speelgoed dat nog in goede staat is, maar niet wordt meer aangeraakt door je kinderen of doelloos op zolder liggen? Breng je speelgoed dan binnen in de kringwinkel en geef ze een tweede leven. Zo kan jij een ander gezin gelukkig maken!

Kringwinkel De Cirkel van Wuustwezel is gelegen op de Kalmthoutsesteenweg 193. Iedereen is welkom in de Kringwinkel, zowel om te geven als om te kopen. Het speelgoed kan elke werkdag afgegeven worden van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook speelgoed inleveren in het Huis van het Kind (Gasthuisdreef 6a), in het uitgestalde kinderbedje tot 25 november.

Bij het doneren aan de kringwinkel doe je drie keer goed: voor de medewerkers die via de winkel een kans krijgen op de arbeidsmarkt, voor de aarde en voor iemand anders, een blije koper.

Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen zodat alle kinderen in Wuustwezel mooie cadeaus tijdens de feestdagen kunnen ontvangen. Alvast bedankt voor je vrijgevigheid en steun!

Meer informatie over Kringwinkel De Cirkel vind je op hun website: www.dekringwinkel.be